Επιστροφές/αλλαγές

Εφόσον επιθυμείτε την αλλαγή ενός προϊόντος ή επιστροφή, του οποίου η συσκευασία είναι άθικτη και το ίδιο το προϊόν μη χρησιμοποιημένο,  θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελία σας. Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι δεν πραγματοποιείται καμία αλλαγή, χωρίς να προηγηθεί συνεννόηση. Αφού μας ενημερώσετε για την επιθυμητή αλλαγή, θα σας αποστείλουμε το νέο προϊόν στη διεύθυνση που καταχωρήσατε κατά την πρώτη σας παραγγελία. Μόλις έρθει ο courier για την παράδοση του δεύτερου προϊόντος, θα πληρώσετε (εφόσον υπάρχει) την χρηματική διαφορά και θα του επιστρέψετε το προηγούμενο προϊόν (χέρι με χέρι). Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής της αλλαγής, επιβαρύνουν εσάς.

Εφόσον επιθυμείτε την επιστροφή ενός προϊόντος,  θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελία σας. Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων πάρα μόνο αλλαγή προϊόντος.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του μορφή, άθικτο, χωρίς οποιαδήποτε παραβίαση της συσκευασίας και να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής..

Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

  1. Στέλνετε το δέμα με την ACS Courier (συνεργαζόμενο πρακτορείο) και χρέωση δική μας.
  2. Στέλνετε το δέμα με οποιοδήποτε πρακτορείο courier επιθυμείτε και χρέωση δική σας. Σε αντίθετη περίπτωση, να γνωρίζετε ότι δε θα παραλάβουμε το δέμα.

Η εταιρεία μας θα ελέγξει το επιστρεφόμενο προϊόν και μόνο αν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής.

Σε κάθε περίπτωση, η διεύθυνση που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συμφωνημένες αλλαγές ή/ και επιστροφές είναι:

Ζαϊμι 35, Πάτρα, ΤΚ: 26223

SEARCH

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για τη σωστή πλοήγηση σας