Εφόσον επιθυμείτε την αλλαγή ενός προϊόντος, του οποίου η συσκευασία είναι άθικτη και το ίδιο το προϊόν μη χρησιμοποιημένο,  θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελία σας. Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι δεν πραγματοποιείται καμία αλλαγή, χωρίς να προηγηθεί συνεννόηση. Αφού μας ενημερώσετε για την επιθυμητή αλλαγή, θα σας αποστείλουμε το νέο προϊόν στη διεύθυνση που καταχωρήσατε κατά την πρώτη σας παραγγελία. Μόλις έρθει ο courier για την παράδοση του δεύτερου προϊόντος, θα πληρώσετε (εφόσον υπάρχει) την χρηματική διαφορά και θα του επιστρέψετε το προηγούμενο προϊόν (χέρι με χέρι). Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής της αλλαγής, επιβαρύνουν εσάς.

Επιστροφές

Εφόσον επιθυμείτε την επιστροφή ενός προϊόντος,  θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελία σας. Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι δεν πραγματοποιείται καμία επιστροφή, χωρίς να προηγηθεί συνεννόηση.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του μορφή, άθικτο, χωρίς οποιαδήποτε παραβίαση της συσκευασίας και να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής. Επιπλέον, στο εσωτερικό του επιστρεφόμενου δέματος θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα χαρτί, στο οποίο θα αναγράφεται το IBAN, η τράπεζα στην οποία ανήκει και το ονοματεπώνυμο κύριου δικαιούχου.

Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί με 2 τρόπους. Όμως, σε κάθε περίπτωση, αφαιρούνται 6 ευρώ από το επιστρεφόμενο ποσό, τα οποία αντιστοιχούν στα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής της παραγγελίας.

  1. Στέλνετε το δέμα με τα ΕΛΤΑ Courier (συνεργαζόμενο πρακτορείο) και χρέωση δική μας.

 

  1. Στέλνετε το δέμα με οποιοδήποτε πρακτορείο courier επιθυμείτε και χρέωση δική σας. Σε αντίθετη περίπτωση, να γνωρίζετε ότι δε θα παραλάβουμε το δέμα.

Η εταιρεία μας θα ελέγξει το επιστρεφόμενο προϊόν και μόνο αν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής, θα προβεί σε επιστροφή των χρημάτων σας, εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

Σε κάθε περίπτωση, η διεύθυνση που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συμφωνημένες αλλαγές ή/ και επιστροφές είναι: